ICT projecten uitbesteden

ICT detachering in Breda werkt, zoals een ICT detachering zou moeten werken. Het is belangrijk dat een bedrijf een IT-specialist binnen handbereik heeft, die kan ondersteunen op het gebied van de ICT infrastructuur. Of het management op de juiste manier kan ondersteunen. Een tijdelijke collega komt niet in dienst en hierdoor zijn alle juridische aspecten die bij een werknemer wel van toepassing zijn nu niet van toepassing. Alle specialisten zijn in het bezit van de juiste diploma’s. Diploma’s die relevant zijn voor het werk waarvoor u de werknemer nodig heeft.

Diverse specialisten op het gebied van ICT

ICT detachering in Breda biedt uiteenlopende specialisten. Stel, u heeft hulp nodig bij het netwerkbeheer. Dan kunt u ervoor kiezen om ICT projecten uit te besteden. De ICT detachering zorgt ervoor dat de juiste persoon aan u wordt gekoppeld. Deze persoon zal eerst op gesprek komen. Mocht u alles in orde vinden en de werknemer ook, dan zal de werknemer afspraken met u maken. Er zal gesproken worden over de bedoeling van het werk. Ook de tijdsduur waarop de gedetacheerde werknemer bij u zal zijn, wordt van te voren bepaald. Mocht er sprake zijn van een langere periode waarop u gebruik wilt maken van de werknemer, dan is dat geen probleem.

Groeikansen voor de werknemers zijn ook aanwezig. We zoeken een passende klus, bij elke werknemer. We moedigen werknemers aan zich te blijven scholen en te ontwikkelen. Zo kan een beginneling zich laten inzetten op veel verschillende klussen, en zo ervaring op doen. Een ICT-er die zich al verder ontwikkeld heeft, wordt ingezet op passende gespecialiseerde klussen.

Elke detachering eindigt met een gesprek tussen het bedrijf en het detacheringsbureau. De werknemer zal vervolgens een beoordeling krijgen. De ontwikkelpunten zullen onder de loep genomen worden en er wordt gekeken naar een passende volgende klus voor de werknemer. Er wordt ook bijgehouden welke ontwikkeling een werknemer doormaakt. Zo blijft iedereen in ontwikkeling.

Is ICT detachering ook wat voor u?

Wanneer u ICT detachering inschakelt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de werking van uw server of de bereikbaarheid van uw netwerk. Het is erg prettig om dit meteen uit handen te kunnen geven, zodat u uw eigen werk kan doen. Zo blijft u gefocust op uw eigen doelen, waarbij u ondersteund wordt door een perfect werkende ICT omgeving.