Apple

Heeft u problemen met een computer of tablet van Apple? Laat uw apparaat nakijken door een erkende computerexpert bij u in de buurt. Een computer of tablet van Apple is over het algemeen behoorlijk kost- en kwetsbaar, waardoor het belangrijk is dat problemen snel en op een adequate wijze worden verholpen. U moet er immers niet aan denken dat u een aantal dagen zonder uw computer komt te zitten. Het kan behoorlijk lastig zijn om problemen met uw apparaat van Apple zelf op te lossen, zeker als u weinig of geen ervaring heeft met het verhelpen van computerproblemen. In de meeste gevallen zijn apparaten van Apple niet open te maken, waardoor het bij problemen in de hardware al erg lastig wordt om deze zelf op te lossen.

Mogelijke problemen met apparaten van Apple

 Computerproblemen komen in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan een internetverbinding die niet werkt, een applicatie die niet meer op te starten is, een webcam die het begeven heeft, enzovoorts. In sommige gevallen zal het voldoende zijn om de computer opnieuw op te starten of deze geforceerd af te sluiten. Dit is echter niet altijd zo! Bij problemen die zich in de hardware van het apparaat bevinden is het noodzakelijk om de computer open te maken en de kapotte onderdelen te vervangen. Hiervoor heeft u de hulp van een erkende computerexpert nodig. U kunt hiervoor naar een computerwinkel gaan, maar bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de officiële verkooppunten van Apple.

Virussen en malware van een computer verwijderen

 Een computerprobleem kan ook van een andere vorm zijn. Denk bijvoorbeeld aan virussen en malware die op uw computer geïnstalleerd zijn, zonder dat u dit direct doorheeft. Als gevolg van een virus kunnen er gegevens gestolen worden, zoals wachtwoorden of bankgegevens, maar kan er bijvoorbeeld ook spam vanaf uw mailadres worden verzonden.